Els més petits de la casa també poden menjar salmó

Quan la rutina t’atrapa i cada dia has de portar els nens a l’escola, anar a treballar, recollir-los i tornes a casa sense forces, encara has de preparar menjars per tots procurant regular l’alimentació de petits i grans.

Tots sabem que la relació entre el peix i els nens no és amor a primera vista, així doncs, cal introduir-ho en les seves dietes de manera divertida i gustosa. Gràcies a Benfumat, als seus productes i a les seves idees de receptes curioses, és més senzill aconseguir que el salmó formi part d’un àpat i se’l mengin sense queixes.

El salmó presenta diversos avantatges: conté propietats nutritives, aporta àcids grassos oleics i omega 3 per ajudar a reduir el risc d’acumulació de colesterol en les artèries; i un color taronja/rosat que resulta atractiu als ulls dels nens. Els lloms de salmó Benfumat vénen nets i lliures d’espines.

La bona alimentació i el bon gust estan garantits. El seu suau punt de sal i el seu subtil aroma fumat fan que el salmó sigui apte pel paladar infantil. Es pot camuflar dins la pasta i la pizza incloent daus de salmó fumat nature Benfumat a un plat de pasta i afegint-hi salsa pesto, o bé creant amb la col·laboració dels més petits una pizza de salmó fumat, mozzarella, olives negres i ruca que segur agradarà a tota la família.

Text i fotografia: BENFUMAT.COM

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2021. Tots els drets reservats.
Top