A l’hora del cafè, sempre ve de gust picar alguna cosa. Acompanyar-lo amb galetes o snacks no està malament però, allà on hi hagin unes trufes de xocolata… que se’n vagi tota la resta.
L’empresa Xavier Mor & Chocolatier, que forma part del Clúster Gourmet de Catalunya, elabora cremes de xocolata i la seva especialitat: trufes.
Ja que la vida és un cúmul de petits moments, ells tenen clar que el més important és crear petits detalls. Amb una base 100% cacau i una gran varietat d’ingredients, obtenen diversos productes amb sabors i contrastos ben originals.
A més de la clà ssica gamma de trufes de praliné amb 8 sabors, entre els quals cal destacar les de xocolata negra amb taronja amb pell i les de xocolata blanca amb trossos de festucs i xocolata; fa poc temps que han tret al mercat una nova lÃnia de trufes ecològiques disponibles de dos tipus: xocolata negra i avellana o xocolata amb llet i avellana.
Després d’un dia llarg sempre va bé donar-se un capritx d’allò més dolç.
Text i fotografia:Â XAVIERMOR.COM