Arròs amb bolets i ceba caramel·litzada al vinagre de Cabernet Sauvignon

Avui et portem la recepta d’un plat calent i saborós amb el toc final dels nostres socis Badia Vinagres-Castell de Gardeny. Què no falti l’arròs en la teva dieta!

Necessitaràs…

  • 2 cebes
  • 2 pebrots verds
  • 1 raig de vinagre de Cabernet Castell de Gardeny
  • 200 gr de bolets nets
  • 50 cl de tomàquet triturat
  • 400 gr d’arròs cuit
  • 1 brou de bolets o vegetal

Preparació:

  • Primer s’ha de fer un sofregit de ceba i pebrot verd. Quan es comença a daurar s’hi tira un raig de vinagre de Cabernet i es deixa reduir bé.
  • S’hi posen uns bolets nets i tallats a trossos i després s’afegeix una mica de tomàquet triturat.
  • Es tira l’arròs (prèviament cuit seguint les instruccions del fabricant), es mulla amb brou de bolets o vegetal i es deixa coure.

Aquesta i moltes altres receptes les trobaràs al web de BADIA VINAGRES: www.badiavinagres.com

Recepta i fotografia: BADIAVINAGRES.COM

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2020. Tots els drets reservats.
Top