Avui et portem la recepta d’un plat calent i saborós amb el toc final dels nostres socis Badia Vinagres-Castell de Gardeny. Què no falti l’arròs en la teva dieta!
Necessitarà s…
- 2 cebes
- 2 pebrots verds
- 1 raig de vinagre de Cabernet Castell de Gardeny
- 200 gr de bolets nets
- 50 cl de tomà quet triturat
- 400 gr d’arròs cuit
- 1 brou de bolets o vegetal
Preparació:
- Primer s’ha de fer un sofregit de ceba i pebrot verd. Quan es comença a daurar s’hi tira un raig de vinagre de Cabernet i es deixa reduir bé.
- S’hi posen uns bolets nets i tallats a trossos i després s’afegeix una mica de tomà quet triturat.
- Es tira l’arròs (prèviament cuit seguint les instruccions del fabricant), es mulla amb brou de bolets o vegetal i es deixa coure.
Aquesta i moltes altres receptes les trobaràs al web de BADIA VINAGRES: www.badiavinagres.com
Recepta i fotografia:Â BADIAVINAGRES.COM