Casa Riera Ordeix és tradició

Des de 1852, Casa Riera Ordeix elabora el mateix producte. El fa la mateixa família i de la mateixa manera que el primer dia. El seu mètode de preparació és minuciós i artesanal, i culmina en un producte únic. La Llonganissa de Casa Riera Ordeix és el resultat d’un procés d’elaboració basat en el mètode tradicional i en la selecció dels millors ingredients.

Per això mateix, quan parlem d’aquesta empresa pertinent al Clúster Gourmet de Catalunya, ens referim a ella com a tradició, l’adjectiu que millor la defineix. Treballen sense pressa però també sense pausa, passant la mateixa tècnica de generació a generació.

Tenint en compte que la carn que utilitzen prové de granges pròpies, sempre procuren escollir la millor carn per elaborar la Llonganissa de Vic i la Llonganissa Trufada, alhora que seleccionen la millor carn de porc per a la Llonganissa de Pagès i per al Fuet de Vic.

Un cop triada i pastada, s’amaneix la carn seguint, com no podia ser d’altra forma, el mètode tradicional, amb sal marina i pebre negre, en gra i mòlt. A partir d’aquí, es duu a terme l’assecatge natural, s’identifica cada producte amb un cordill de cotó manualment i s’embolica a mà i peça per peça.

Casa Riera Ordeix és el que és gràcies a una cadena de valors que esperem no es perdi mai.

Text i fotografia: CASARIERAORDEIX.COM

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2021. Tots els drets reservats.
Top