Barretes energètiques amb mel amb cacau

D’això que estàs treballant i vols fer un piscolabis entre hores però no saps què prendre per agafar forces… Gràcies a aquesta recepta de Torrons i Mel Alemany amb una breu estona de feina a la cuina podràs tenir barretes energètiques amb mel amb cacau per uns quants dies!

Necessitaràs

  • 1 préssec groc
  • 5 gr de sucre morè
  • 100 gr d’orellanes
  • 5 nous
  • 200 gr de flocs de civada
  • 80 gr de quinoa inflada
  • 1 ou
  • 3 o 4 cullerades de postres de mel amb cacau Alemany

Preparació:

  • Pelar i tallar el préssec en daus d’1 cm. Coure’l en una paella amb sucre morè fins que caramel·litzi. Trinxar-ho amb una forquilla en un bol i reservar.
  • Tallar les orellanes en daus d’1 cm i reservar.
  • Obrir les nous, picar-les en una mida petita i reservar.
  • Barrejar el préssec, les orellanes i les nous en un bol. Afegir-hi els flocs de civada i la quinoa inflada. Barrejar fins que quedi homogeni.
  • Incloure-hi cullerades de mel amb cacau Alemany d’una en una fins que s’incorporin.
  • Afegir-hi un ou per acabar de donar forma a la massa. Si cal, afegir-ne un segon.
  • Cobrir una safata de paper de forn i situar-hi la barreja aplanant-la amb una cullera o una espàtula.
  • Coure al forn a 180 °C durant uns 30-40 minuts.
  • Un cop compacta, deixar-la refredar i tallar-la a tires.
  • Guardar-ho a la nevera.

Aquesta i moltes altres receptes les trobaràs al web de TORRONS I MEL ALEMANY: www.alemany.com

Recepta i fotografia: ALEMANY.COM

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2020. Tots els drets reservats.
Top