D’això que estàs treballant i vols fer un piscolabis entre hores però no saps què prendre per agafar forces… Grà cies a aquesta recepta de Torrons i Mel Alemany amb una breu estona de feina a la cuina podràs tenir barretes energètiques amb mel amb cacau per uns quants dies!
Necessitarà s…
- 1 préssec groc
- 5 gr de sucre morè
- 100 gr d’orellanes
- 5 nous
- 200 gr de flocs de civada
- 80 gr de quinoa inflada
- 1 ou
- 3 o 4 cullerades de postres de mel amb cacau Alemany
Preparació:
- Pelar i tallar el préssec en daus d’1 cm. Coure’l en una paella amb sucre morè fins que caramel·litzi. Trinxar-ho amb una forquilla en un bol i reservar.
- Tallar les orellanes en daus d’1 cm i reservar.
- Obrir les nous, picar-les en una mida petita i reservar.
- Barrejar el préssec, les orellanes i les nous en un bol. Afegir-hi els flocs de civada i la quinoa inflada. Barrejar fins que quedi homogeni.
- Incloure-hi cullerades de mel amb cacau Alemany d’una en una fins que s’incorporin.
- Afegir-hi un ou per acabar de donar forma a la massa. Si cal, afegir-ne un segon.
- Cobrir una safata de paper de forn i situar-hi la barreja aplanant-la amb una cullera o una espà tula.
- Coure al forn a 180 °C durant uns 30-40 minuts.
- Un cop compacta, deixar-la refredar i tallar-la a tires.
- Guardar-ho a la nevera.
Aquesta i moltes altres receptes les trobaràs al web de TORRONS I MEL ALEMANY: www.alemany.com
Recepta i fotografia: ALEMANY.COM