Una ampolla única per una aigua única

Si per alguna cosa es caracteritza Sant Aniol és per la puresa de la seva aigua i la originalitat dels seus envasos. Dins dels diversos formats disponibles de l’aigua embotellada, es pot distingir l’aigua mineral natural amb gas o sense, comercialitzada en ampolles de vidre o de plàstic.

Un dels seus productes més populars i potser a la vegada més difícils de trobar és l’ampolla de 25 cl. En aquest cas, tot i que cada vegada estan més pendents de renunciar al plàstic, aquesta versió de Sant Aniol funciona molt bé perquè recull totes les propietats de l’aigua volcànica en un elegant, estudiat i reduït disseny.

Aquesta ampolla conté exactament 500 gotes i per això rep aquest nom. Segons les paraules del gerent de la empresa, Ferran Ribalta, “La seva grandària és el de les gotes de pluja que cauen a Olot”. Donat que el substrat volcànic resulta un compost d’andresita, putzolana, basalt i altres tipus de roques ígnies, ajuda a filtrar l’aigua. El fet que baixi directament la font d’aigua procedent del Parc Natural de la Zona Volcànica de La Garrotxa fa que s’obtingui un producte final baix en sodi i ric en calci, en magnesi i en bicarbonat.

De formes arrodonides i amb unes transparències i uns materials que li donen força en el mercat. Porta sempre a la motxilla la 500 Gotes de Sant Aniol, no la deixis escapar. La Garrotxa ens dóna la millor aigua, i Sant Aniol el millor producte.

Text i fotografia: SANTANIOL.COM

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2021. Tots els drets reservats.
Top