Amanida de molls a la vinagreta

Quantes persones es proposen mantenir una bona alimentació al començar un nou any? SI tu ets d’aquesta mena de gent, et recomanem posar en pràctica la recepta saludable de Molí de Pomerí que compartim avui.

 Necessitaràs

  • 2 molls per persona
  • Enciams variats (loglio, escarola, radicchio, etc.)
  • Tomàquets xinesos
  • Raves
  • Oli d’oliva verge del Molí de Pomerí
  • Vinagre de Cabernet Sauvignon o Vinagre de Mòdena de Molí de Pomerí
  • Sal, pebre i una mica de farigola en pols


Preparació:

  • Netejar els molls a consciència i treure totes les espines amb l’ajuda d’unes pinces. Assaonar-los amb sal, pebre i un xic de farigola i reservar.
  • Rentar i trossejar els enciams i els raves. Assaonar-los i disposar-los al centre dels plats.
  • Saltejar els lloms de moll en una paella amb una mica d’oli d’oliva o brassejar-los uns segons al forn amb alta potència.
  • Disposar-los sobre els enciams i amanir-los amb una vinagreta preparada amb quatre parts d’oli per una de vinagre Molí de Pomerí, sal i pebre.
  • Decorar els plats amb els tomàquets xinesos i servir-los tebis.

Aquesta i moltes altres receptes les trobaràs al web de MOLÍ DE POMERÍ: www.molidepomeri.com

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2020. Tots els drets reservats.
Top