A l’hivern cuina amb els productes de Can Garriga

Quan ve l’hivern i fa fred, el que millor li va al nostre organisme és un bon plat de cullera. Les sopes són el remei ideal per entrar en calor i mantenir el benestar personal i a Can Garriga ho saben bé això!

Aquesta empresa familiar amb una llarga tradició en l’elaboració d’aliments naturals pertany al Clúster Gourmet de Catalunya i és experta en reinventar les receptes de tota la vida afegint nous ingredients. Cada membre de l’equip té una funció clara, però tots treballen sempre pendents de la preservació del medi ambient i del benestar i la salut dels seus consumidors.

Utilitzen productes dels quals prové d’agricultors i productors locals que conreen mitjançant criteris ecològics. Els productes frescos i de temporada, sense cap mena de conservant, són imprescindibles per obtenir diferents brous i cremes de carn i de verdures 100% ecològics.

Els productes de Can Garriga parteixen d’aliments de proximitats, estan certificats i garanteixen màxima qualitat i certs beneficis per la salut. Encara no els has tastat?

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2021. Tots els drets reservats.
Top