Xurros amb Crema Ecològica de Xocolata Pastoret

L’Hivern va lligat amb el fred, i amb el fred el que més ve de gust és una bona ració de xurros amb xocolata. I si els elaborem a casa i els acompanyem de la crema Ecològica de Xocolata Pastoret, millor!

Necessitaràs

  • 120 gr de farina
  • 20 gr de mantega
  • 250 ml d’aigua
  • Oli per fregir
  • Sucre per empolvorar
  • Una mica de sal
  • Crema Ecològica de Xocolata Pastoret

Preparació:

  • Per començar cal escalfar la mantega, l’aigua i la sal a un cassó a foc baix. Afegir la farina i barrejar amb una cullera de fusta fins a obtenir una massa uniforme i que es desprèn de les parets del cassó.
  • Retirar la massa del cassó i col·locar-la a un recipient amb un drap de cuina. Deixar reposar allí fins que estigui a temperatura ambient.
    A una olla gran col·locar amb oli abundant per fregir i escalfar a foc alt fins que l’oli estigui ben calent.
  • Col·locar la massa a una màniga pastissera amb filtre arrissat o a una xurrera i donar-li forma als xurros.
  • Fregir entre 4 i 7 minuts.
  • Empolvorar amb sucre i acompanyar amb la Crema Ecològica de Xocolata Pastoret. Si ho preferiu, es pot escalfar la crema de xocolata al seu envàs una vegada obert un moment al microones.

Aquesta i moltes altres receptes les trobaràs al web de PASTORET: www.pastoret.com

Recepta i fotografia: PASTORET.COM

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2020. Tots els drets reservats.
Top