L’Hivern va lligat amb el fred, i amb el fred el que més ve de gust és una bona ració de xurros amb xocolata. I si els elaborem a casa i els acompanyem de la crema Ecològica de Xocolata Pastoret, millor!
Necessitarà s…
- 120 gr de farina
- 20 gr de mantega
- 250 ml d’aigua
- Oli per fregir
- Sucre per empolvorar
- Una mica de sal
- Crema Ecològica de Xocolata Pastoret
Preparació:
- Per començar cal escalfar la mantega, l’aigua i la sal a un cassó a foc baix. Afegir la farina i barrejar amb una cullera de fusta fins a obtenir una massa uniforme i que es desprèn de les parets del cassó.
- Retirar la massa del cassó i col·locar-la a un recipient amb un drap de cuina. Deixar reposar allà fins que estigui a temperatura ambient.
A una olla gran col·locar amb oli abundant per fregir i escalfar a foc alt fins que l’oli estigui ben calent. - Col·locar la massa a una mà niga pastissera amb filtre arrissat o a una xurrera i donar-li forma als xurros.
- Fregir entre 4 i 7 minuts.
- Empolvorar amb sucre i acompanyar amb la Crema Ecològica de Xocolata Pastoret. Si ho preferiu, es pot escalfar la crema de xocolata al seu envàs una vegada obert un moment al microones.
Aquesta i moltes altres receptes les trobaràs al web de PASTORET: www.pastoret.com
Recepta i fotografia:Â PASTORET.COM