Royale de pa de pagès amb tàrtar de tomàquet i fuet Salgot

Un aperitiu amb Embotits Salgot es converteix en un aperitiu gourmet d’alta qualitat. Aquesta recepta de Chema Soler (La Gastro) és perfecta per començar l’àpat de Nadal ja que un pa amb tomàquet no falla mai!

Necessitaràs… (10 unitats)

  • 4 fulles de gelatina
  • 30 rondanxes de fuet Salgot
  • 400 gr de pa de pagès dur
  • 150 gr de tomàquets de pera
  • 50 gr de tomàquet sec en oli
  • Salsa Perrins
  • Oli del tomàquet sec
  • Sal, sucre i pebre
  • Tomàquet cruixent
  • Ceba fregida
  • Crostons de pa

Preparació:

Per a la royale de pa:

  • Cuinar el pa en una olla afegint-hi aigua a poc a poc fins a obtenir una pasta.
  • Triturar-ho amb una túrmix i ajustar-ne el punt de sal (al gust).
  • Introduïr, a la massa encara calenta, les fulles de gelatina hidratades prèviament en aigua freda.
  • Deixar refredar la barreja en una safata plana sobre film per treure-la del motlle sense problemes.
  • Tallar la barreja freda en rectangles.

Per al tàrtar de tomàquet:

  • Pelar els tomàquets i treure’n les llavors.
  • Tallar els tomàquets en daus petits juntament amb el tomàquet sec.
  • Amanir amb la salsa Perrins, l’oli d’oliva del tomàquet sec i rectificar-ne el punt de sal i d’acidesa amb el sucre, la sal i el pebre.
  • Acabar aquesta versió del pa amb tomàquet amb els crostons, la ceba fregida i les làmines de fuet.

Aquesta i moltes altres receptes les trobaràs al web de Salgot: www.salgot.com

* Recepta elaborada per Chema Soler

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2020. Tots els drets reservats.
Top