Segueix la tradició de les neules artesanes amb Sant Tirs

Si bé la neula és un dolç lleuger i cruixent que es menja tradicionalment per Nadal, acompanyada de torrons i cava o licor, també es pot trobar la resta de l’any, sobretot quan parlem de gelats, sorbets o de crema catalana.

Neules Artesanes Sant Tirs és una empresa familiar experta en la elaboració d’aquest full prim amb forma de canó que porta ingredients bàsics com la pasta de farina, el sucre i la clara d’ou. La fàbrica, situada en un polígon industrial de Puig-Reig, creix temporalment en època nadalenca pel que fa al nombre de treballadors, ja que la major part de la feina sorgeix en aquestes dates.

A part de les neules clàssiques, Sant Tirs n’ofereix de xocolata negra i de xocolata blanca. També hi ha els neulots més grans, els vanos, els cubanos i un llarg etcètera de galetes. Això si, la base sempre és la neula i només en varien els ingredients addicionals i la forma.

L’any 2012 van començar a experimentar amb una nova gamma de neules sense sucre i amb esforç i dedicació van aconseguir crear, poc després, la gamma de neules ecològiques i les sense gluten (que no porten ni ou ni llet).

Una altra sorpresa que avui dia resulta un bon regal per les festes de Nadal és qualsevol varietat de la seva gamma gourmet anomenada Delícies de Sant Tirs. En aquest cas la diferència és que s’utilitza mantega Cadí amb Denominació d’Origen Protegida de l’Alt Urgell i xocolata per la cobertura Valrhona.

Petits i grans, paladars comuns i estranys. Ningú es pot resistir a unes neules artesanes Sant Tirs. I tu, ja n’has comprat?

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2021. Tots els drets reservats.
Top