Les croquetes acostumen a agradar a petits i grans i queden molt bé com a aperitiu per les festes de Nadal. T’animem a preparar-ne una de casolanes que, a més, porten olives Blai Peris.
Necessitarà s…
- Un pot d’olives empeltre de Blai Peris.
- 500 ml de llet
- 80 gr de farina
- 150 gr de pernil tallat a trossos
- Mantega
- Ous
- Pa ratllat.
Preparació:
- Per començar cal fer la beixamel. Primer pas: Fondre la mantega.
- Afegir farina, ofegar la barreja lleugerament, vessar-hi la llet i mantenir els ingredients fent xup-xup uns 15 minuts.
- Mentrestant, es poden treure els ossos de les olives i tallar-les en trossos, a l’igual que el pernil.
- Quan la massa ja és prou densa, s’hi afegeixen les olives trossejades i el pernil.
- Un cop la massa estigui freda, s’han de donar forma a les croquetes.
- Es passen per ou i pa ratllat per arrebossar-les amb cura.
- Ja només queda fregir-les amb oli i servir-les com vulguem, per exemple amb la salsa Bravissimo de Blai Peris.
Aquesta i moltes altres receptes les trobaràs al web de BLAI PERIS: www.blaiperis.es
Recepta i fotografia:Â BLAIPERIS.ES