Aquest Nadal prepara croquetes de pernil i olives

Les croquetes acostumen a agradar a petits i grans i queden molt bé com a aperitiu per les festes de Nadal. T’animem a preparar-ne una de casolanes que, a més, porten olives Blai Peris.

Necessitaràs

  • Un pot d’olives empeltre de Blai Peris.
  • 500 ml de llet
  • 80 gr de farina
  • 150 gr de pernil tallat a trossos
  • Mantega
  • Ous
  • Pa ratllat.

Preparació:

  • Per començar cal fer la beixamel. Primer pas: Fondre la mantega.
  • Afegir farina, ofegar la barreja lleugerament, vessar-hi la llet i mantenir els ingredients fent xup-xup uns 15 minuts.
  • Mentrestant, es poden treure els ossos de les olives i tallar-les en trossos, a l’igual que el pernil.
  • Quan la massa ja és prou densa, s’hi afegeixen les olives trossejades i el pernil.
  • Un cop la massa estigui freda, s’han de donar forma a les croquetes.
  • Es passen per ou i pa ratllat per arrebossar-les amb cura.
  • Ja només queda fregir-les amb oli i servir-les com vulguem, per exemple amb la salsa Bravissimo de Blai Peris.

Aquesta i moltes altres receptes les trobaràs al web de BLAI PERIS: www.blaiperis.es

Recepta i fotografia: BLAIPERIS.ES

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2020. Tots els drets reservats.
Top