Per Nadal, galetes amb ametlla com a ingredient principal

Regalar una capsa de galetes sempre és un encert. És un detall a tenir en compte durant tot l’any però, ara que vénen dates assenyalades, pots quedar bé amb l’altra persona oferint aquest detall gourmet d’allò més dolç. No importa si prefereixes les tradicionals o, al contrari, optes per un assortit més nadalenc.

Galetes Trias et deixa escollir entre una gran varietat d’opcions: Tenen capses amb teules clàssiques i també capses metàl·liques especials, turístiques, mosaics, etc. Si et decantes per qualsevol dels seus productes l’èxit està assegurat perquè són mestres galeters centenaris i saben molt bé el que fan.

Les exclusives Galetes Trias es basen en receptes úniques de 1908. L’ametlla és l’autèntica protagonista de la seva elaboració. És un ingredient de qualitat que marca la diferència i la personalitat de cada una de les varietats de la marca.

Tots els assortits són d’alta qualitat gràcies a la cura que es té durant el procés d’elaboració de les galetes. Els ingredients són 100% naturals però precisament de la fusió és d’on se n’obtenen sabors i textures inimitables.

Un disseny renovat per fora però que inclou els sabors de tota la vida dins. Què més es pot demanar? Aquest Nadal tria Trias!

Text i fotografia: TRIASBISCUITS.COM

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2021. Tots els drets reservats.
Top