Comencem a pensar amb idees per al Nadal? Si, Per què no! Mira què fà cil és preparar una torrada de salmó d’allò més gourmet i que quedi visualment atractiva.
Necessitarà s… (4 persones)
- 300 gr llom de salmó fumat Benfumat
- 1 remolatxa cuita
- Adobats: cogombrets, cebetes i tà peres
- 2 branques d’api
- 1 ceba fresca
- Ratlladura d’1 llimona
- 1 terrina de mascarpone
- anet fresc
- pebre
- 4 torrades Lingue o molt fines
- Germinats variats
Preparació:
- Tallar el llom de salmó fumat i la remolatxa a daus de mos.
- Amb un pelador de patates fer fines là mines d’api i tallar en juliana fina la ceba.
- Introduir les verdures en aigua amb gel, escórrer i reservar en paper absorbent.
- Sucar amb cura les torrades amb el formatge crema, assaonar amb pebre i ratllar la pell de llimona.
- Col·locar-hi damunt els daus de salmó i remolatxa intercaladament deixant espais entre ells.
- Omplir els buits amb adobats, verdures arrissades, anet i germinats.
Aquesta i altres receptes les trobaràs al web de BENFUMAT: http://benfumat.com/
Text i fotografia:Â BENFUMAT.COM