Torrada nadalenca

Comencem a pensar amb idees per al Nadal? Si, Per què no! Mira què fàcil és preparar una torrada de salmó d’allò més gourmet i que quedi visualment atractiva.

Necessitaràs(4 persones)

  • 300 gr llom de salmó fumat Benfumat
  • 1 remolatxa cuita
  • Adobats: cogombrets, cebetes i tàperes
  • 2 branques d’api
  • 1 ceba fresca
  • Ratlladura d’1 llimona
  • 1 terrina de mascarpone
  • anet fresc
  • pebre
  • 4 torrades Lingue o molt fines
  • Germinats variats

Preparació:

  • Tallar el llom de salmó fumat i la remolatxa a daus de mos.
  • Amb un pelador de patates fer fines làmines d’api i tallar en juliana fina la ceba.
  • Introduir les verdures en aigua amb gel, escórrer i reservar en paper absorbent.
  • Sucar amb cura les torrades amb el formatge crema, assaonar amb pebre i ratllar la pell de llimona.
  • Col·locar-hi damunt els daus de salmó i remolatxa intercaladament deixant espais entre ells.
  • Omplir els buits amb adobats, verdures arrissades, anet i germinats.

Aquesta i altres receptes les trobaràs al web de BENFUMAT: http://benfumat.com/

Text i fotografia: BENFUMAT.COM

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2020. Tots els drets reservats.
Top