Completa els teus aperitius de Nadal amb una Mousse de gamba de Palamós

Per les festes de Nadal, si hi ha un element que no pot faltar a taula, aquest és el marisc. El llagostí, l’escamarlà i sobretot les gambes solen ser els protagonistes indiscutibles a les llars per gaudir d’un àpat gourmet en família.

Hauràs sentit a parlar de la Gamba de Dènia, la Gamba de Tarragona o la Gamba de Palamós, però en realitat totes són la mateixa espècie: la gamba vermella. Més gran que la gamba blanca, amb un color vermell o rosat i apreciada pel seu intens sabor. Pel que fa a la nostra terra, la gamba de Palamós és la gran triomfadora.

Aquells qui no es poden permetre aquest luxe o bé prefereixen fer un sopar amb productes més accessibles i assequibles, tenen altres opcions més econòmiques i igual d’efectives.

Can Bech t’ho posa fàcil. Amb la seva Mousse de gamba de Palamós pots farcir cassoletes, utilitzar-la per menjar amb uns dips o bé complementar un bon plat de peix o arròs amb aquest potenciador del sabor.

Un homenatge fet amb molta estima i dedicat als paladars més refinats!

Text i fotografia: CANBECH.COM

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2021. Tots els drets reservats.
Top