El gust d’una hamburguesa pot variar molt en funció del pa que utilitzem. Et convidem a que provis de fer a casa uns deliciosos panets de brioix de nata. Tria la teva hamburguesa Leo Boeck, afegeix els ingredients que vulguis i veuràs com amb aquest panet guanya encara més punts!
Necessitarà s…
- 425 gr de farina de força
- 180 gr de nata per cuinar
- 50 ml de llet
- 20 gr d’oli de gira-sol
- 1 ou
- 40 gr de sucre
- Un sobre de llevat sec de forner
- Una culleradeta de lecticina de soja (opcional)
- Una culleradeta de sal
- Ou batut
- Llavors de sèsam
Preparació:
- En primer lloc es barregen els elements lÃquids en un bol: la nata, l’oli, l’ou batut i la llet.
- Després s’hi afegeixen la farina, el sucre, el llevat sec i la sal. És opcional posar-hi una culleradeta de lecitina de soja, amb la qual surten més esponjosos.
- Pastar en primer lloc dins del bol i quan tingui consistència de massa seguir pastant sobre el taulell. Hem d’aconseguir una massa llisa, que s’adhereixi lleugerament als fogons però sense ser enganxosa.
- En aquest punt s’ha de deixar reposar la massa durant un parell d’hores almenys fins que dobli el seu volum.
- Després del primer llevat, cal dividir la massa en porcions de 70 cm i donar-los-hi forma de bola.
- Crear els panets aplanant lleugerament les boles de massa i deixar fermentar de nou en una placa de forn sobre paper vegetal.
- Quan doblin el seu volum, es pinzellen amb ou batut i s’hi reparteixen llavors de sèsam per sobre.
- Posar al forn durant 10 minuts amb la funció amunt i avall amb aire a 190 graus.
- Treure del forn i deixar refredar sobre una reixeta.
- Un cop llestos els panets, ja només queda cuinar l’hamburguesa Leo Boeck i completar-la amb els teus ingredients preferits. Que no hi faltin les salses de mostassa o ketchup Leo Boeck!
Aquesta i altres receptes les trobaràs al web de LEO BOECK: https://leoboeck.com/
Recepta i fotografia:Â LEOBOECK.COM