Coconut bowl amb vinagre de tota la vida

Els anomenats ‘bowls’ es poden construir amb una gran diversitat d’ingredients. És una recepta molt moderna, però des de Badia Vinagres recomanen afegir el vinagre clàssic per no fugir de les tradicions de tota la vida. Mira què fàcil!

Necessitaràs…

 • 10 cl de Vinagre de tota la vida ECO de Badia Vinagres
 • Quinoa
 • 100 gr de carbassa a daus petits
 • 60 gr de magrana
 • ½ alvocat
 • 40 gr de xampinyons prèviament macerats en vinagre Badia
 • Brots de rave
 • 2 cl d’oli d’oliva verge extra, sal i pebre

Preparació:

 • En primer lloc cal macerar els xampinyons. El procés consisteix en rentar els xampinyons i tallar-ne la part inferior del peu. En un bol, barrejar el vinagre (unes 10 cullerades), l’oli (unes 2 cullerades) i una mica de pebre. Tallar els xampinyons en làmines fines i posar-los a marinar amb la barreja uns 30 minuts. A continuació serà hora de saltejar els xampinyons en una paella.
 • Quan ja tingueu els daus petits de carbassa tallats, cal posar-los en un recipient apte per al forn i, seguidament, afegir-hi una mica d’oli i, amb el forn prèviament escalfat a 170ºC, posar-hi els daus uns 15 minuts. La mesura dels daus també influirà en l’estona que necessitem perquè es cuinin. El millor és anar-ho controlant fins que estigui al punt.
 • Ja només quedaria coure la quinoa, és a dir, portar 3 parts d’aigua al punt d’ebullició, afegir-hi sal al gust i incorporar-hi 1 part de quinoa. Tot seguit deixar-ho coure durant 10 minuts i després deixar-ho reposar 5 minuts més. En escórrer ja estarà llest per servir.
 • Per muntar el bowl, al fons del bol s’hi posa la quinoa. Seguidament, els daus de carbassa, els xampinyons, l’alvocat, la magrana i els brots. Finalment, cal tirar-hi un bon raig d’oli d’oliva i vinagre al gust. Si teniu temps, també podeu fer una reducció del vinagre per tal de poder arrodonir el plat.

Recepta original creada per https://www.lalolatakeaway.com/. Aquesta i moltes més les trobaràs al web de BADIA VINAGRES: http://badiavinagres.com/

Recepta i fotografia: BADIAVINAGRES.COM

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


 • Catalonia Gourmet © 2021. Tots els drets reservats.
Top