Cous-cous amb botifarra d’ou d’espinacs, panses i pinyons, vinagreta cítrica i verduretes

Compartim la recepta d’un plat elaborat pel xef Miquel Antoja que porta una botifarra molt especial de Embotits Salgot.

Necessitaràs

  • 200 gr de cous cous
  • 300 gr d’aigua mineral
  • 10 gr de mantega
  • 10 gr d’oli
  • 10 gr suc de llimona, llima i mandarina
  • 1 botifarra d’ou d’espinacs, panses i pinyons de Embotits Salgot
  • 80 gr alvocat
  • 50 gr tomàquet a daus sense llavors
  • 20 gr ceba morada
  • 50 gr pastanaga
  • 20 gr festucs
  • 3 gr mostassa en gra
  • 5 gr sal
  • 0,4 gr nou moscada

Preparació:

  • Bullir els 300 gr d’aigua mineral i apartar del foc.
  • Afegir els 200 gr de cuscús.
  • Tapar i deixar que s’hidrati durant 5 minuts.
  • Un cop hidratat, afegir la mantega (textura pomada), l’oli i el suc de cítrics i barrejar bé.
  • Tallar a daus petits tots els ingredients i salpebrar i afegir la nou moscada ratllada.
  • Barrejar tots els ingredients amb delicadesa per no danyar l’alvocat i aconseguir una barreja homogènia i molt fresca i acolorida.
  • Rectificar de sal, nou moscada i mostassa si cal.

Aquesta i moltes altres receptes les trobaràs al web de Embotits Salgot: http://www.salgot.com/ca/

* Recepta elaborada pel xef Miquel Antoja

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2019. Tots els drets reservats.
Top