Escons ecològics de carbassa amb Iogurt Ecològic de Pastoret

La carbassa és la hortalissa de moda, i per això avui et portem una recepta per elaborar escons ecològics de carbassa amb Iogurt Ecològic Natural 0% matèria grassa Pastoret. Saludables i deliciosos!

Necessitaràs

  • 100 gr de puré de carbassa ecològica
  • 180 gr de farina comú (o integral) ecològica
  • 2 culleradetes de mix d’espècies o canyella ecològica
  • 1 i ½ culleradetes de llevat químic
  • Una mica de sal
  • 20 gr de mantega ecològica en cubs
  • 3 cullerades de xarop d’auró, agave o mel ecològica
  • 4 cullerades de llet ecològica
  • 30 gr de Iogurt Ecològic Natural 0% MG Pastoret

Preparació:

  • Començar barrejant en un bol el puré de carbassa amb el Iogurt Ecològic Natural 0% MG Pastoret i reservar.
  • A un altre bol tamisar la farina amb les espècies, el llevat i la sal.
  • Afegir la mantega i xafar amb una forquilla o treballar amb els dits fins a tenir una barreja arenosa.
  • Afegir la barreja del Iogurt Ecològic Natural 0% MG Pastoret i la carbassa junt amb el xarop i 3 cullerades de llet.
  • Formar una massa sense treballar-la gaire i tallar donant-li formes al gust.
  • Disposar en una safata per forn i pinzellar amb una cullerada de llet restant.
  • Fornejar a 190 ºC durant 18 o 20 minuts.
  • Si vols, pots glacejar els escons o empolvorar-los sucre glaç per damunt.

Aquesta i altres receptes les trobaràs al web de PASTORET: www.pastoret.com

Recepta i fotografia: PASTORET.COM

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2019. Tots els drets reservats.
Top