Gaudeix de Fazendas amb Fincafe, l’autèntic cafè d’origen

Tanca els ulls i deixa’t portar per l’aroma i el gust de Fincafe. L’essència d’aquest cafè es troba a una de les zones cafeteres més autèntiques de Brasil, la regió de Garça, situada a la zona de Sao Paulo. Ja fa dos anys que l’equip de Fincafe va organitzar una visita allà amb l’objectiu d’ampliar la seva gamma de cafès d’origen.

A partir d’un treball en conjunt amb els productors de la zona pensant en la capacitat d’arribar a elaborar un producte amb una traçabilitat del 100%, va néixer Fazendas. Es tracta d’un projecte basat en una relació directa entre el productor i el creador per aconseguir un cafè a la carta en funció dels mercats on es dirigeix.

Fazendas Coffee s’enten com un conjunt 100% Aràbic format per 4 varietats botàniques (Món Novo, Obata Vermell, Icatu Amarelo, Icatu Vermelho) provinents de la ja citada Região do Garça (Brasil). La combinació de les quatre classes d’ingredients dona nom a un cafè amb personalitat, orgullós de la zona que l’ha vist créixer.

Començar el dia amb Fazendas vol dir començar el dia amb el millor cafè. SI encara no el coneixies, ara ja el pots gaudir.

Text i fotografia: FINCAFE.ES

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2021. Tots els drets reservats.
Top