El Premi Gourmet Català de l’Any 2019 cau en mans del xef Ferran Adrià, figura clau en el sector de l’alimentació gourmet a Catalunya

El Palau de Pedralbes de Barcelona va acollir el dimarts 29 d’octubre la celebració de la V Nit del Gourmet Català. Per cinquè any consecutiu, professionals dels sectors del retail i l’alimentació gourmet s’han donat cita en la “gran festa del producte gourmet català” per a mostrar novetats I intercanviar opinions.

Productors i elaboradors, empresaris i restauradors, xefs i personalitats del món de la gastronomia catalana… tots han volgut formar part d’una llista de més de 400 convidats. La gala, conduida enguany per la periodista i comunicadora gastronòmica Carme Gasull, “ha sigut tot un èxit”.

Han estat ni més ni menys que quaranta els socis de Catalonia Gourmet que han volgut presentar oficialment les novetats de cara a la nova temporada 2019-2020, a més de la presència de Nou Segons, Can Pistraques i Vallformosa com a convidats. La V Nit del Gourmet Català ha servit com exemple per a comprovar la constant innovació a la que s’ha exposat el sector gourmet en els últims anys. Un repte que era obligatori assumir per tal d’obrir nous camins relacionats amb la exportació de productes i la conseqüent millora de l’estratègia comercial, alhora que serveix per donar resposta a les necessitats dels consumidors.

El Premi Gourmet Català de l’Any i els altres Premis impulsats pel Clúster Gourmet de Catalunya

Tothom tenia ganes de descobrir el guanyador del Premi Gourmet Català de l’Any, però els assistents van haver d’esperar fins les 20:00h, Va ser llavors quan van pronunciar el nom de Ferran Adrià i el Sr. Carmel Mòdol, Director General d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries, va fer entrega del guardó al popular xef, que ja acumula 3 estrelles Michelin. Adrià va mostrar-se molt agraït per rebre aquesta distinció.

Tanmateix, al llarg de la Nit també es van atorgar la resta de guardons impulsats pel Clúster. N’hi havia menys per entregar que en els darrers anys, però sempre podem dir que la qualitat va per sobre de la quantitat. En primer lloc, la Sra. Maria Matilde Vilarroya, Directora General d’Indústria, va entregar a Mireia Torres Macssazek de la Familia Torres el Premi a la Trajectòria Empresarial. Aquest premi reconeix les trajectòries més llargues i destacades per a la seva contribució dins del sector del producte d’alimentació de qualitat a Catalunya.

El següent, el Premi al Creixement Empresarial en Innovació, el va obtenir La Granja Foods, pel seu afany per introduir novetats en el sector. El Sr. Joan Romero, Conseller, Delegat de ACCIÓ, va fer entrega del guardó als Srs. Celestino López i Sergi López i la Sra. Carme Gol.

Per últim, Delicious&Sons va rebre el Premi al Creixement Empresarial mitjançant la Internacionalització, reconegut per la ràpida i eficient exportació dels seus productes arreu del món. El Sr. Ramon Santmartí, Director general de PRODECA va entregar el guardó a la Sra. Mònica Navarro i el Sr. Ricky Mandle.

La Nit va concloure amb un còctel on van aprofitar per conversar, felicitar-se i, especialment, per brindar desitjant una llarga vida al sector de l’alimentació gourmet!

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2021. Tots els drets reservats.
Top