V Nit del Gourmet Català

Aquesta tarda a partir de les 18h celebrem la V Nit del Gourmet Català al Palau de Pedralbes de Barcelona. Com ja és tradició, diversos socis del Clúster Gourmet de Catalunya es reuneixen per a mostrar les seves novetats. Aquest acte, on s’aglutinen les empreses i els productors de producte gourmet a Catalunya, s’ha consolidat com a referent del sector gourmet.

Reconeguda com la festa del producte gourmet català, a la #NitGourmet2019 la llista de convidats la formen, sobretot, entitats pertinents als sectors del retail i de la restauració gourmet. La V Nit del Gourmet Català estarà conduïda per la comunicadora i periodista gastronòmica Carme Gasull.

Durant l’esdeveniment hi haurà una rebuda exclusiva per a premsa, un recorregut obert a tots els assistents per les sales del Palau on s’han agrupat els diversos productes a modes de córners per exposar i degustar el producte, i a les 20:00h iniciarem una petita gal·la en la qual farem entrega del Premi Gourmet Català de l’Any així com de tres premis atorgats a socis del Clúster que destaquen per a la seva trajectòria, internacionalització i la Innovació.

La Nit culminarà amb un còctel maridat amb tapes elaborades amb productes del Clúster per a més de 400 convidats.

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2021. Tots els drets reservats.
Top