Preparar albergÃnies a la parmesana (Parmigiana di melanzane) és molt fà cil i és un plat barat. Compartim la recepta d’una versió vegana de Delicious & Sons cuinada per Ricky Mandle.
Necessitarà s…
- 1 kg d’albergÃnies
- Salsa de Tomà quet amb Olives Italianes ecològica de Delicious & Sons
- Formatge vegà per fondre
- Formatge parmesà vegÃ
- Alfà brega fresca
- Farina sense gluten
- Oli d’Oliva
- Sal i Pebre
Preparació:
- Tallar les albergÃnies en tires fines amb l’ajut de mandolina.
- Posar en un colador, reixeta o safata, afegir una mica de sal, i posar una mica de pes a sobre per treure el mà xim d’aigua de la verdura abans de coure-la entre 30 minuts i 1 hora.
- Preescalfar el forn a 190ºC.
- Un cop passat el temps de treure l’aigua de les albergÃnies, escórrer, assecar-les i passar-les per la farina.
- Escalfar oli d’oliva en una paella i fregir les tires d’albergÃnia fins que estiguin daurades, treure de la paella i reservar. Repetir per a la resta de l’albergÃnia.
- Agafar una font apte per al forn i cobrir el fons amb la Salsa de Tomà quet amb Olives Italianes.
- Col·locar les tires d’albergÃnia en la mateixa direcció fins que la capa de salsa estigui completament coberta.
- Condimentar amb el formatge parmesà , fulles d’alfà brega fresca, el formatge per fondre i tapar amb la Salsa de Tomà quet.
- Repetir l’operació amb la resta de l’albergÃnia fins a un mÃnim de tres capes. Ull, alternar la direcció de les tires d’albergÃnia entre una capa i l’altra.
- Un cop llesta l’última capa de salsa de tomà quet, afegir formatge parmesà i formatge per fondre.
- Posar al forn 20 minuts i si treu molt de lÃquid estrènyer amb una espà tula i intentar treure l’excés de lÃquid.
- Seguir altres 10-15 minuts fins que estigui daurat i retirar del forn.
- Deixar reposar uns 5 minuts abans de servir.
Aquesta i altres receptes les trobaràs al web de DELICIOUS & SONS: www.deliciousandsons.com
Recepta i fotografia: DELICIOUSANDSONS.COM