Albergínies a la Parmigiana veganes

Preparar albergínies a la parmesana (Parmigiana di melanzane) és molt fàcil i és un plat barat. Compartim la recepta d’una versió vegana de Delicious & Sons cuinada per Ricky Mandle.

Necessitaràs

  • 1 kg d’albergínies
  • Salsa de Tomàquet amb Olives Italianes ecològica de Delicious & Sons
  • Formatge vegà per fondre
  • Formatge parmesà vegà
  • Alfàbrega fresca
  • Farina sense gluten
  • Oli d’Oliva
  • Sal i Pebre

Preparació:

  • Tallar les albergínies en tires fines amb l’ajut de mandolina.
  • Posar en un colador, reixeta o safata, afegir una mica de sal, i posar una mica de pes a sobre per treure el màxim d’aigua de la verdura abans de coure-la entre 30 minuts i 1 hora.
  • Preescalfar el forn a 190ºC.
  • Un cop passat el temps de treure l’aigua de les albergínies, escórrer, assecar-les i passar-les per la farina.
  • Escalfar oli d’oliva en una paella i fregir les tires d’albergínia fins que estiguin daurades, treure de la paella i reservar. Repetir per a la resta de l’albergínia.
  • Agafar una font apte per al forn i cobrir el fons amb la Salsa de Tomàquet amb Olives Italianes.
  • Col·locar les tires d’albergínia en la mateixa direcció fins que la capa de salsa estigui completament coberta.
  • Condimentar amb el formatge parmesà, fulles d’alfàbrega fresca, el formatge per fondre i tapar amb la Salsa de Tomàquet.
  • Repetir l’operació amb la resta de l’albergínia fins a un mínim de tres capes. Ull, alternar la direcció de les tires d’albergínia entre una capa i l’altra.
  • Un cop llesta l’última capa de salsa de tomàquet, afegir formatge parmesà i formatge per fondre.
  • Posar al forn 20 minuts i si treu molt de líquid estrènyer amb una espàtula i intentar treure l’excés de líquid.
  • Seguir altres 10-15 minuts fins que estigui daurat i retirar del forn.
  • Deixar reposar uns 5 minuts abans de servir.

Aquesta i altres receptes les trobaràs al web de DELICIOUS & SONS: www.deliciousandsons.com

Recepta i fotografia: DELICIOUSANDSONS.COM

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2019. Tots els drets reservats.
Top