Espaguetis amb samfaina

A qui no li agrada un bon plat de pasta? Fàcil, ràpid i generós. Recepta de la mà de Conserves Ferrer.

Necessitaràs

  • 500 gr d’espaguetis o tallarines
  • 1 pot de Samfaina casolana Ferrer
  • Oli d’oliva
  • Sal

Preparació:

  • Tirar un grapat de sal i un rajolí d’oli d’oliva en una olla amb aigua i portar a ebullició. Afegir la pasta i deixar-la coure fins que estigui al dente.
  • Mentrestant, abocar la samfaina en una paella i escalfar-la a mesura que es va remenant.
  • Quan la pasta estigui a punt, posar-la en una font i servir-la amb la samfaina per sobre.

Aquesta i moltes altres receptes les trobaràs al web de CONSERVES FERRER:

www.c-ferrer.com

Text i fotografia: CONSERVES FERRER

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2019. Tots els drets reservats.
Top