L’Oli Verge Extra, el millor aliat en les dietes vegetarianies i veganes

Cada vegada són més els que, ja sigui per qüestions de salut o per ideologia opten per reduir o directament evitar el consum d’aliments de procedència animal i es centren en una dieta vegetariana o vegana. L’Oli d’Oliva Verge Extra és l’ingredient estrella per a aquests tipus de dieta, ja que el seu origen és 100% vegetal.

Les dietes vegetarianes reconegudes actualment es divideixen en oveolacteovegetariana, ovovegetariana, vegana i crudivegana. Són diferents però totes tenen en comú una cosa: La ingesta diària de tres o quatre racions que continguin greixos per tal de definir una dieta equilibrada. Gairebé la totalitat dels aliments contenen greix en major o menor proporció, però si s’elimina el d’origen animal, com els passa a les persones veganes, aquest es pot obtenir de diferents productes d’origen vegetal.

És important posar atenció en els greixos més beneficiosos, és a dir, els monoinsaturats. Aquests, es troben en olives, fruits secs i llavors, l’alvocat i especialment en l’Oli d’Oliva Verge Extra. El fet que es tracti exclusivament del suc de l’oliva essent un fruit, el converteix en un producte natural, beneficiós i molt recomanable.

L’Oli del Mar és un Oli d’Oliva Verge Extra de categoria superior. Obtingut directament d’olives del Baix Ebre només amb procediments mecànics, se’n disposa de quatre varietats: Sevillenc, Morrut, Arbequina i Coupage. El seu packaging de disseny català i la sintonia que manté amb el blau de les onades fan que per fora sigui un producte vistós i que per dins tingui un sabor inigualable.

Text i fotografia: OLIDELMAR.COM

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2021. Tots els drets reservats.
Top