Nou són les novetats de Torrons Vicens presentades a la 31ª Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra d’Agramunt

Al municipi d’Agramunt (L’Urgell, Lleida) s’han tornat a reunir milers de visitants i professionals en la 31a edició de la Fira del Torró i la Xocolata. Un punt de trobada on Torrons Vicens ha demostrat, un any més, que és un dels líders del sector.

Al pavelló dolç, on es situen els mestres torronaires d’Agramunt, és on s’han presentat i s’han pogut degustar les novetats d’aquesta edició. Una de les més sorprenents per part de Torrons Vicens ha estat el nou torró de cervesa elaborat conjuntament amb el xef Albert Adrià, pensat per menjar també com a aperitiu. El torró de tiramisú és l’altra novetat inclosa dins la línia “Adrià Natura”.

A banda d’això, Ángel Velasco ha canviat el format dels dos torrons solidaris amb Sant Joan de Déu i RAC1 i ha col·laborat per primer cop amb el xef i presentador Marc Ribas. Junts han fet possible l’ existència d’un torró realment brutal! Un torró picant i amb molta personalitat.

I per si fos poc, la firma artesana d’Agramunt que treballa en el sector des de l’any 1975 ha elaborat sis creacions torronaires més per a la temporada 2019-2020: Torró cremós de festucs a la sal; Torró cremós de macadàmia amb xocolata; Praliné de torró i xocolata a la pedra d’Agramunt; Torró tou d’ametlla i taronja; Torró cruixent de coco i xocolata i Torró de maduixes amb nata.

Text i fotografia: VICENS.COM

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2021. Tots els drets reservats.
Top