Amanida de pera i llonganissa de Vic

Estem a la tardor però les amanides son vàlides tot l’any… mira què original és aquesta versió amb llonganissa de Vic de Casa Riera Ordeix.

Necessitaràs

  • Vinagre de mòdena
  • Barreja d’enciams
  • 2 peres conference
  • Llonganissa de Vic de Casa Riera Ordeix
  • Escates de sal
  • Oli d’oliva
  • Sal i pebre

Preparació:

  • El primer pas consisteix en preparar una vinagreta suau barrejant, amb l’ajuda d’una batedora, una part de vinagre per vuit d’oli d’oliva i un pessic de sal i pebre. Reservar a la nevera.
  • Tot seguit, tallar les peres a daus petits i després fer uns quadradets amb la llonganissa.
  • Hora de muntar l’amanida: Posar una base de barreja d’enciams i amanir-la amb un raig de vinagreta. Afegir a sobre els dauets de pera i els quadradets de llonganissa. Afegir escames de sal i ja està llest per menjar.

Aquesta i moltes altres receptes les trobaràs al web de Casa Riera Ordeix: www.casarieraordeix.com

Recepta i fotografia: CASARIERAORDEIX.COM

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2019. Tots els drets reservats.
Top