El fast food admet una salsa per a cada moment

Hi ha moltes maneres d’acompanyar un frankfurt. Més enllà d’escollir un pa adequat, es pot consumir sol o bé afegir-hi qualsevol tipus de formatge, bacon o altres embotits. Tot i així, si hi ha alguna cosa que no pot faltar és una bona salsa. Ens agrada parlar de salsitxes i hamburgueses, però ja era hora de dedicar un post al condiment més especial i sol·licitat dins el món del fast food…

A Leo Boeck, socis del Clúster Gourmet de Catalunya, no només fabriquen embotits i elaborats càrnics sinó que també comercialitzen tota mena de salses fetes artesanalment i d’una qualitat incomparable.

Sabies que la mostassa és una planta herbàcia originària de la conca mediterrània i que el condiment que rep el mateix nom s’obté de les seves llavors? Doncs si toleres el picant has de tastar la mostassa de Leo Boeck! I és més, si t’atreveixes a pujar de nivell, et recomanem la salsa brava o la “diablo”. Les tres opcions són ideals per a donar un sabor més potent a la salsitxa que més t’agradi, tot depèn del grau de picant que prefereixis.

Tingues present que les seves salsitxes i hamburgueses s’elaboren amb carns 100% de porc o vedella embotides en budell natural sense espessidors, sense gluten, sense lactosa i sense glutamat.

Si pel contrari ets una persona més tradicional que de sabors curiosos, queda’t amb la salsa d’all i oli, la de tomàquet o la de curry. En tens 9 per triar! A Leo Boeck són molt originals i de ben segur que trobaràs una salsa per a cada moment, o millor dit, per a cada plat.

Text i fotografia: LEOBOECK.COM

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2021. Tots els drets reservats.
Top