Verduretes amb ou poché i pernil de glà

La recepta d’avui és per a satisfer un capritx. Es pot elaborar amb qualsevol verdura, de manera que quedi un plat al gust del comensal.

Necessitaràs… (per a 4 persones)

  • 4 ous Liderou “Pica a terra”
  • 200 gr de Col
  • 1 porro
  • 2 pastanagues mitjanes
  • 1 carbassó
  • 50 gr de pernil de glà
  • 6 cullerades d’oli d’oliva verge

Preparació:

  • Tallar les verdures en bastonets d’uns 4 centímetres de llarg i mig d’ample. Saltejar al wok o a una paella amb poc oli i tapat, o fer-les al vapor. Tallar el pernil a tires i reservar.
  • Agafar un tros gran de paper film i untar-lo amb oli. Tallar 4 quadrats i posar cada un dins d’una tassa o got amb la part untada d’oli cap a fora. Trencar l’ou, i tancar el paper film en forma de farcell amb un fil de braman.
  • Bullir els ous 4 minuts i retirar-los. Un cop freds retirar el plàstic i reservar.
  • Emplatar formant un llit de verdures i pernil i col·locar a sobre l’ou.

*Recepta de la xef Cristina Duch de GAN Gastronomia i Nutrició per a Catalonia Gourmet.

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2019. Tots els drets reservats.
Top