Torradetes amb melmelada de tomàquet, formatge de cabra i pebrot confitat

Estem ben segurs que no et resistiràs a preparar aquest aperitiu per sorprendre als convidats que a més serveix per totes les èpoques de l’any.

Necessitaràs

  • Torrades baguette Espiga Blanca
  • 1 Rulo de formatge de cabra
  • 1 Pebrot verd
  • Melmelada de tomàquet
  • Oli d’Oliva
  • Pebre i sal

Preparació:

  • Netejar el pebrot i tallar-lo a l’estil juliana.
  • Saltejar amb sal i una gota d’oli durant uns minuts a la paella.
  • Preparar la base de les torrades baguette amb un rajolí d’oli d’oliva i un toc de pebre.
  • Tallar el formatge en làmines rodones.
  • Sucar les torrades amb melmelada de tomàquet.
  • Distribuir per damunt del pa el formatge i posar damunt el pebrot.
  • Donar un cop de calor al forn abans de servir.

Aquesta recepta i moltes més les trobaràs al web i a les xarxes socials de Espiga Blanca: www.espigablanca.com

Recepta i fotografia: ESPIGABLANCA.COM

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2019. Tots els drets reservats.
Top