El formatge com a producte delicatessen

Els formatges també poden convertir-se en un producte delicatessen si se’ls dona un toc especial. A Formatges Vilavella elaboren tots els seus productes de forma artesanal a partir de llet obtinguda de les cabres que tenen i cuiden a la seva pròpia finca situada al peu de la muntanya de Sant Corneli, entre els municipis de la Conca de Dalt i i d’Isona i Conca Dellà.

Només treballen si la llet es fresca, mai amb llet de més d’un dia. Els processos utilitzats són naturals i apresos de mestres formatgers i de l’experiència en el sector agrícola i ramader. Precisament per això pertànyen al Clúster Gourmet de Catalunya, per ser gourmet.

Més enllà del formatges tradicionals, compten amb una línia de delícies delicatessen per als paladars més refinats i exigents. Es pot escollir formatge amb llet pasteuritzada o amb llet crua en funció de la preferència de cadascú, però cap et decebrà.

Si només coneixes els clàssics curat, semi-curat o tendre, és hora d’aventurar-te a tastar el seu formatge amb pebre, amb codonyat, amb taronja o fins i tot amb cacau. Tot ben integrat i amb un sabor exquisit!

Text i fotografia: FORMATGES VILAVELLA

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2021. Tots els drets reservats.
Top