Pren el relleu de la teva à via i sorprèn a la famÃlia elaborant unes croquetes ben diferents, cortesia de Blai Peris.
Necessitarà s…
- 1 pot d’olives Empeltre Blai Peris
- 500 ml de llet
- 80 gr de farina de la teva preferència
- 150 gr de pernil ibèric
- Oli de girasol
- Mantega
- Ous
- Pa ratllat
Preparació:
- El primer pas és fer la beixamel. Cal fondre la mantega, afegir-hi farina, ofegar lleugerament, vessar la llet i mantenir al foc fent xup-xup uns 15 minuts.
- Mentrestant, aprofita per desossar les olives i tallar-les en trossos,
- Tallar a trossos el pernil.
- Quan la massa sigui prou densa, afegir-hi les olives trossejades i el pernil. Deixar refredar.
- Amb la massa freda, s’ha de donar forma a les croquetes.
- Un cop fetes, es passen per ou i pa ratllat arrebossant amb cura.
- Fregir amb oli de girasol i servir.
Aquesta i moltes altres receptes les trobaràs a les xarxes socials / web de BLAI PERIS: www.blaiperis.es
Recepta i fotografia: BLAIPERIS.ES