Xocolata tradicional o xocolata original?

Dins del sector de la xocolata, segons dades de Produlce, la tauleta és el format que més es consumeix al nostre país (36%) per damunt de cacau soluble (26%), bombons (15%) o snacks de xocolata (13%). Malgrat la mala fama del sucre, està clar que si la xocolata es combina amb la pràctica d’exercici físic i una alimentació equilibrada es pot mantenir present dins la dieta diària.

A Kongoh, artesans de la xocolata i socis del Clúster Gourmet de Catalunya, treballen amb tauletes, làmines i bombons. Són especialistes en introduir un percentatge de cacau molt elevat als seus productes per tal d’assegurar-ne l’efecte protector i alhora el plaer estimulant que provoca. Tot i així, a part de la xocolata negra, també compten amb la llet i els fruits secs com a ingredients principals en les seves elaboracions.

Igual que tothom sap els principis a seguir per poder menjar xocolata sense preocupacions de salut, hi ha tres factors clau a tenir en compte per aconseguir sobreviure a la producció nacional de xocolata: el creixement, la reinversió i la innovació.

Això l’equip de Kongoh ho té en ment. Els toppings fan d’una dolça peça qualsevol, una peça original i especial. Llaminadures, escames de sal, pètals de rosa… sorprèn a qui vulguis amb un regal únic que pots comprar a través de l’App de Glovo: https://glovoapp.com/es/bcn/store/kongoh/

Text i fotografia: KONGOHCHOCOLATES.COM

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2019. Tots els drets reservats.
Top