Coneixes Snackíssimo?

Per picar entre hores quan ens entra aquella gana quasi insuportable existeixen moltes opcions comercials. Regularment acostumem a comprar barres energètiques, xocolata, patates xips o palets de pa sense tenir en compte les seves propietats… però com ens agraden!

La fruita fresca és l’alternativa saludable més utilitzada, ja que cada cop més gent opta per endur-se a la feina una poma, un plàtan, etc, tot i el món de la fruita deshidratada és encara desconegut per a molts. Si us crida l’atenció, Snackissimo ven una àmplia gamma de snacks amb un mínim contingut de greix i, en canvi, rics en fibra i potassi.

És 100% fruita sense gluten, conservants ni colorants combinada amb iogurt, xocolata o altres purés de fruita. Un producte baix en calories, procedent de l’agricultura ecològica, barat i que ocupa molt poc espai. El complement ideal per a posar de moda un aperitiu innovador i sa.

Text i fotografia: SNACKISSIMO.COM

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2021. Tots els drets reservats.
Top