Rigatoni amb crema de tòfona i botifarra d’ou de formatge i bacon

Avui et portem la recepta d’un plat de pasta diferent i contundent, elaborat pel xef Miquel Antoja amb productes de Embotits Salgot.

Necessitaràs

  • 150 gr de rigatoni (o qualsevol altre tipus de pasta).
  • 50 gr de bacon o cansalada.
  • 1 botifarra d’ou de formatge i bacon de Salgot.
  • 100 gr de nata al 35% de MG.
  • 50 gr de parmesà ratllat.
  • 1 cullera de pasta de tòfona.

Preparació:

  • Bullir els rigatoni en una olla amb aigua abundant.
  • Mentre, sofregir en una cassola el bacon, sense oli, ja que el propi bacon deixa anar força greix.
  • Un cop el bacon estigui daurat, afegim la butifarra d’ou de formatge tallada a daus petits i abans que s’esmicoli, afegim la nata.
  • Deixem que arrenqui l’hervor i afegim el formatge ratllat i la pasta de tòfona.
  • Barregem bé i deixem bullir uns minuts fins que espesi.
  • Un cop tenim els rigatoni bullits i la salsa espesada al gust, és hora de barrejar tot junt.
  • Per sobre podem ratllar més formatge i una mica de tòfona fresca.

Aquesta i moltes altres receptes les trobaràs al web de SALGOT 1928: http://salgot.com/ca/receptes/

Recepta i fotografia: SALGOT.COM

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2019. Tots els drets reservats.
Top