Avui et portem la recepta d’un plat de pasta diferent i contundent, elaborat pel xef Miquel Antoja amb productes de Embotits Salgot.
Necessitarà s…
- 150 gr de rigatoni (o qualsevol altre tipus de pasta).
- 50 gr de bacon o cansalada.
- 1 botifarra d’ou de formatge i bacon de Salgot.
- 100 gr de nata al 35% de MG.
- 50 gr de parmesà  ratllat.
- 1 cullera de pasta de tòfona.
Preparació:
- Bullir els rigatoni en una olla amb aigua abundant.
- Mentre, sofregir en una cassola el bacon, sense oli, ja que el propi bacon deixa anar força greix.
- Un cop el bacon estigui daurat, afegim la butifarra d’ou de formatge tallada a daus petits i abans que s’esmicoli, afegim la nata.
- Deixem que arrenqui l’hervor i afegim el formatge ratllat i la pasta de tòfona.
- Barregem bé i deixem bullir uns minuts fins que espesi.
- Un cop tenim els rigatoni bullits i la salsa espesada al gust, és hora de barrejar tot junt.
- Per sobre podem ratllar més formatge i una mica de tòfona fresca.
Aquesta i moltes altres receptes les trobaràs al web de SALGOT 1928: http://salgot.com/ca/receptes/
Recepta i fotografia: SALGOT.COM