Si tens temps de preparar gnocchis de forma artesanal veuràs que el resultat no té res a veure amb comprar un paquet preparat. Anima’t a seguir els passos per tenir un plat exquisit de la mà de Molí de Pomerí.
Necessitaràs…
- 200 gr de tomàquets cherry
- Oli d’Oliva Verge Extra
- 1 kg de patates
- 200 gr de farina
- 1 ou
- 1 pot de Salsa Pesto de Moli de Pomerí
- 1 paquet de formatgets mozzarella
- Formatge parmesà ratllat
Preparació:
- Preescalfar el forn a 200 ºC i disposar els tomàquets cherry en un recipient.
- Ruixar-los amb oli d’oliva i enfornar fins que s’estovin. Reservar-los.
- Rostir al forn les patates embolicades amb paper de plata, treure la pell i passar-les pel passapuré.
- Posar el puré en un bol gran, juntament amb la farina i l’ou i barrejar. Salpebrar al gust. Posar la massa en una superfície enfarinada i treballar la massa.
- Formar amb la massa uns cilindres llargs de 1,5 cm de diàmetre i tallar-los en porcions d’uns 2 cm.
- Marcar lleugerament els gnocchi amb la part posterior de la forquilla i disposar-los en una safata.
- Coure els gnocchi amb abundant aigua uns 5 minuts.
- Col·locar els gnocchi calents en un bol gran amb el pesto, la mozzarella i els tomàquets cherry i remenar.
- Servir immediatament empolvorats amb parmesà ratllat.
Aquesta i moltes més receptes les trobaràs al web de MOLI DE POMERÍ: www.molidepomeri.com
Recepta i fotografia: MOLIDEPOMERI.COM