Gnocchi al pesto amb mozzarella i tomàquets rostits

Si tens temps de preparar gnocchis de forma artesanal veuràs que el resultat no té res a veure amb comprar un paquet preparat. Anima’t a seguir els passos per tenir un plat exquisit de la mà de Molí de Pomerí.

Necessitaràs

  • 200 gr de tomàquets cherry
  • Oli d’Oliva Verge Extra
  • 1 kg de patates
  • 200 gr de farina
  • 1 ou
  • 1 pot de Salsa Pesto de Moli de Pomerí
  • 1 paquet de formatgets mozzarella
  • Formatge parmesà ratllat

Preparació:

  • Preescalfar el forn a 200 ºC i disposar els tomàquets cherry en un recipient.
  • Ruixar-los amb oli d’oliva i enfornar fins que s’estovin. Reservar-los.
  • Rostir al forn les patates embolicades amb paper de plata, treure la pell i passar-les pel passapuré.
  • Posar el puré en un bol gran, juntament amb la farina i l’ou i barrejar. Salpebrar al gust. Posar la massa en una superfície enfarinada i treballar la massa.
  • Formar amb la massa uns cilindres llargs de 1,5 cm de diàmetre i tallar-los en porcions d’uns 2 cm.
  • Marcar lleugerament els gnocchi amb la part posterior de la forquilla i disposar-los en una safata.
  • Coure els gnocchi amb abundant aigua uns 5 minuts.
  • Col·locar els gnocchi calents en un bol gran amb el pesto, la mozzarella i els tomàquets cherry i remenar.
  • Servir immediatament empolvorats amb parmesà ratllat.

Aquesta i moltes més receptes les trobaràs al web de MOLI DE POMERÍwww.molidepomeri.com

Recepta i fotografia: MOLIDEPOMERI.COM

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2019. Tots els drets reservats.
Top