Viu història, tradició i gastronomia dins les instal·lacions centenàries de Casa Riera Ordeix

Si t’agraden els embotits més selectes, potser voldries conèixer les instal·lacions centenàries de Casa Riera Ordeix i assaborir la llonganissa de Vic amb els cinc sentits?

La Llonganissa de Vic, igual que el Fuet de Vic, és un producte típic de la gastronomia vigatana i osonenca. De fet, des del mes de desembre de l’any 2001, la llonganissa de la Plana de Vic està reconeguda amb el distintiu d’Indicació Geogràfica Protegida (IGP) a tot l’àmbit europeu.

Per si mateixa té una fragància i una exquisitat pròpia i única, però és que les llonganisses de Casa Riera Ordeix –amb el distintiu IGP des de l’any 2002- compten amb un procés d’elaboració totalment artesanal. Un cop curada, cada llonganissa s’embolica a mà i al tractar el producte amb tanta cura de principi a fi, s’obtenen un sabor, una textura i una qualitat excepcionals.

Prepara una petita escapada a Vic i fes una parada a la plaça dels Màrtirs, número 14. Entra a l’univers de Casa Riera Ordeix i descobreix de primera mà el mètode d’elaboració i els centenaris assecadors de la firma.

Organitzen visites guiades per a grups de màxim 8 persones. No perdis l’oportunitat de viure i veure història, tradició i gastronomia en un sol espai. Per només 6 euros amb preus reduïts per a jubilats i entrada gratuïta per als nens fins als 6 anys.

A l’agost obren de 8h a 14h. Reserves aquí: http://www.casarieraordeix.com/ca/visites

Text i fotografia: CASARIERAORDEIX.COM

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2021. Tots els drets reservats.
Top