Qui ha dit que el trinxat és d’hivern? Mira com es pot incloure en una ensaladilla d’estiu.
Necessitaràs…
Per a l’ensaladilla:
- 200 gr de trinxat Carlit
- 150 gr de pèsols
- 150 gr de pastanaga
- 2 llaunes de tonyina
- 3 o 4 pebrots del piquillo en conserva
- ou dur ratllat
- cogombret en curtit (decoració)
Per l’escuma de maionesa i trinxat:
- 200 gr de maionesa
- 200 gr de trinxat Carlit
- 15 cl de crema de llet
- 10 cl d’aigua
- Sal
- 2 càrregues de sifó
Preparació:
- Tallar la pastanaga, bullir i els últims dos minuts afegir-hi el pèsol i deixar-ho refredar.
- Barrejar el trinxat amb pastanaga, pèsols i tonyina.
- Tallar el pebrot del piquillo i servir la barreja en un plat.
- Afegir amb el trinxat, la pastanaga i els pèsols.
- Per fer l’escuma: triturar el trinxat, maionesa, aigua, sal i crema de llet. Passar-ho pel colador i introduir el sifó.
- Posar l’espuma de maionesa i trinxat amb ou dur ratllat i cogombret a sobre.
Aquesta i moltes més receptes, les trobaràs al web de ARTESANIES CARLIT: www.carlit.cat
Recepta i fotografia: CARLIT.CAT