“Ensaladilla” de trinxat

Qui ha dit que el trinxat és d’hivern? Mira com es pot incloure en una ensaladilla d’estiu.

Necessitaràs

Per a l’ensaladilla:

  • 200 gr de trinxat Carlit
  • 150 gr de pèsols
  • 150 gr de pastanaga
  • 2 llaunes de tonyina
  • 3 o 4 pebrots del piquillo en conserva
  • ou dur ratllat
  • cogombret en curtit (decoració)

Per l’escuma de maionesa i trinxat:

  • 200 gr de maionesa
  • 200 gr de trinxat Carlit
  • 15 cl de crema de llet
  • 10 cl d’aigua
  • Sal
  • 2 càrregues de sifó

Preparació:

  • Tallar la pastanaga, bullir i els últims dos minuts afegir-hi el pèsol i deixar-ho refredar.
  • Barrejar el trinxat amb pastanaga, pèsols i tonyina.
  • Tallar el pebrot del piquillo i servir la barreja en un plat.
  • Afegir amb el trinxat, la pastanaga i els pèsols.
  • Per fer l’escuma: triturar el trinxat, maionesa, aigua, sal i crema de llet. Passar-ho pel colador i introduir el sifó.
  • Posar l’espuma de maionesa i trinxat amb ou dur ratllat i cogombret a sobre.

Aquesta i moltes més receptes, les trobaràs al web de ARTESANIES CARLIT: www.carlit.cat

Recepta i fotografia: CARLIT.CAT

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2019. Tots els drets reservats.
Top