Viu Can Gel: Apropa’t a la granja lletera i coneix l’origen dels productes Pastoret

Servei lúdic i educatiu que ofereix la Granja Can Gel a tots els públics per a conèixer de prop el dia a dia d’una granja de vaques lleteres i l’elaboració de la gamma de productes Pastoret.

El projecte Viu Can Gel va destinat a grups de persones que, segons l’edat i el tipus d’experiència que vulguin viure, poden fer una visita que ofereix informació essencial i curiosa del que es fa a cada espai de la granja; un recorregut més tècnic i especialitzat o un altre que és molt pràctic i interactiu, ja que inclou activitats pedagògiques de suport a la seva aula.

Les instal·lacions, situades a Dosrius, és a dir, al Maresme, es poden visitar de manera particular tot l’any els caps de setmana i festius. Si no tens plans per aquest estiu, dedica 1h i 45min del teu temps a conèixer els detalls i l’origen de Pastoret a la granja de vaques lleteres Can Gel. Ves-hi en família, en grup, amb amics… tu tries!

Preus:

  • Adults (a partir de 12 anys) = 8 euros.
  • De 3 a 11 anys = 3 euros.
  • Menors de 3 anys = entrada gratuïta.

Imprescindible fer reserva prèvia.

https://www.can-gel.com/viu-can-gel-visites/

Text i fotografia: PASTORET.COM

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2021. Tots els drets reservats.
Top