Mozzarella amb melmelada de fruits del bosc i crumble d’avellana

Et presentem una alternativa més estival per menjar formatge de la mà de Can Bech.

Necessitaràs

  • 125 gr de mantega a punt de pomada
  • 150 gr de farina de blat
  • 100 gr de farina d’avellana o avellana triturada
  • 100 gr de sucre morè
  • 1 cullerada petita d’espècies al gust
  • 125 gr de melmelada de fruits del bosc Can Bech
  • 4 boles de mozzarella de búfala

Preparació:

  • Barrejar les farines i mesclar-les amb la mantega, el sucre i les espècies.
  • Un cop quedi una mena de sorra, s’ha de posar en una plàtera amb paper de pastisseria i escalfar-ho al forn a 160ºC durant 30 min aproximadament.
  • Muntar el plat fent un cercle amb la melmelada de fruits vermells, el crumble al damunt i la bola de mozzarella al centre.

Aquesta i moltes més receptes les trobaràs al web de CAN BECH: www.canbech.com

Recepta i fotografia: CANBECH.COM

 

 

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2019. Tots els drets reservats.
Top