Brindem amb Jean Leon?

L’estiu alegra els nostres cors i també “alegra” les vinyes. Ets dels que encara no té el teu “pla amb vi” per aquests mesos de calor? Cap problema. Jean Leon és un company infal·lible amb qui brindar pels bons moments i per això et proposa compartir experiències on els seus vins estan presents, des de la pràctica de l’enoturisme fins a festivals gastronòmics, concerts de Jazz o nits de Cinema.

El vi és un tema de conversa recorrent amb els amics i té un alt component social. Sovint genera interès en explorar nous productes i tendències del sector, i per aquest motiu Jean Leon ha volgut proposar obertament una sèrie de plans que uneixen les dues característiques, aptes per a tots els gustos.

A més a més, tal com especifica l’empresa, “Després de tornar a la vida durant la primavera, els paisatges vitivinícoles arriben a la seva màxima esplendor durant la temporada estival i són tot un espectacle”. Ja no hi ha excusa possible per a no gaudir d’un bon vi negre, blanc o rosat. Atreveix-te a comprovar-ho i a tastar amb els teus propis llavis la personalitat dels vins ecològics i els vins de finca que ofereixen des d’aquesta bodega catalana que forma part del Clúster Gourmet de Catalunya.

Tant si ets un consumidor de vi tradicional o un consumidor ocasional, t’animem a consultar l’agenda de Jean Leon per apuntar-te a algun maridatge!

Text i fotografia: JEANLEON.COM

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2021. Tots els drets reservats.
Top