Gaspatxo de síndria amb vinagre de cava

Una recepta de gaspatxo fora de l’habitual i que es fa amb només dos passos.

Necessitaràs(4 persones)

  • 4 tasses de síndria tallada en quadradets (aproximadament ½ síndria)
  • 5 maduixes
  • 3 cullerades d’oli d’oliva
  • 1 cullerada de vinagre de cava Castell de Gardeny – Badia Vinagres
  • ½ culleradeta d’aigua de roses
  • Una mica de sal
  • Una mica de pebre acabat de moldre

Preparació:

  • Posar tots els ingredients en una liquadora just abans de servir i barrejar be.
  • Disposar en 4 bols i decorar amb una fulla de menta.

Trobaràs aquesta i més receptes al web de BADIA VINAGRES: www.badiavinagres.com

Recepta i fotografia: BADIAVINAGRES.COM

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2019. Tots els drets reservats.
Top