Lasanya de formatge, carabassó i patates fregides Torres

Avui, per cortesia de Patatas Torres, et mostrem la recepta d’una original i rapidíssima lasanya feta amb patates fregides premium que sorprendrà a tots.

Necessitaràs

  • 1 bossa de Patates Selecta 100% oli d’oliva verge extra
  • 1 carbassó
  • 1 ceba
  • formatge per fondre i formatge ratllat

Preparació:

  • Encendre el forn i deixem escalfar a 180 ºC.
  • Tallar un carbassó en làmines molt fines, daurar-lo lleugerament en una paella i reservar.
  • Tallar la ceba a trossets, daurar-la a la paella i reservar.
  • Col·locar en una font de vidre que pugui anar al forn una base de patates, afegim una capa de formatge per fondre, afegim una capa de ceba i una altra de carbassó.
  • Repetir de nou, una capa de patates, una altra de formatge, ceba i carbassó, i finalment repartir formatge ratllat cobrint tota la superfície.
  • Posar al forn la font uns minuts fins que es fongui el formatge i servir.

Aquesta i moltes més receptes, les trobaràs al web de PATATES TORRES:

www.patatastorres.com

Recepta i fotografia: PATATASTORRES.COM

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2019. Tots els drets reservats.
Top