El 90% dels europeus ingereix productes dietètics al menys un cop a la vida

Els productes dietètics han d’atendre als requeriments del consumidor, ja sigui per qüestions de tipus funcional o per preferències en quant al sabor. Els seus paladars són encara més exigents i se’ls ha de garantir una bona qualitat i un sabor excel·lent.

A La Granja Foods ho tenen claríssim i per això disposen d’una gamma sencera de productes amb la protecció nutricional que precisen les persones més vulnerables o que tenen necessitats nutricionals particulars per al consum quotidià d’aliments.

Poden formar part de la dieta normal per a substituir determinats aliments de consum corrent que no són aptes per al col·lectiu al qual van destinats, o bé contribuint a la ingesta controlada de macro i micronutrients en funció de les seves necessitats.

Tenint en compte que un 90% dels europeus ingereix productes dietètics al menys un cop a la vida, no està de més agrair a La Granja Foods la seva contribució per a que les persones afectades (i les que vulguin tenir una dieta més saludable) puguin menjar pa de pessic amb taronja i xocolata sense sucre i amb edulcorant natural, magdalenes integrals amb fructosa o galetes d’espelta, entre d’altres.

Text i fotografia: LAGRANJAFOODS.COM

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2021. Tots els drets reservats.
Top