Gelats de iogurt natural i mel

Et proposem donar-li una volta al típic iogurt i convertir-lo en gelats de Iogurt Artesanal Natural amb Llet de Cabra de Pastoret, que no falti el toc de mel!

Necessitaràs

  • 500 gr de Iogurt Artesanal amb Llet de Cabra Pastoret
  • 200 gr de nata per a muntar
  • 100 gr de mel
  • 1 beina de vainilla.
  • galeta de gelat.

Preparació:

  • Barrejar en un bowl tots els ingredients excepte la galeta.
  • Deixar reposar a la nevera durant dues hores.
  • Si es compta amb una màquina per a fer gelats, passat aquest temps s’ha d’abocar allà la preparació i barrejar durant 20 minuts.
  • En acabar, col·locar la barreja en un recipient apte par al congelador i refredar almenys una hora abans de servir.
  • De no tenir màquina per a fer gelats, s’ha de muntar la barreja amb batedora durant 4 minuts i congelar la barreja durant 2 hores més.
  • Decorar amb una mica de mel per damunt i llestos!

Aquesta i moltes més receptes, les trobaràs al web de PASTORET DE LA SEGARRA: www.pastoret.com

Recepta i fotografia: PASTORET.COM

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2019. Tots els drets reservats.
Top