Et proposem donar-li una volta al tÃpic iogurt i convertir-lo en gelats de Iogurt Artesanal Natural amb Llet de Cabra de Pastoret, que no falti el toc de mel!
Necessitarà s…
- 500 gr de Iogurt Artesanal amb Llet de Cabra Pastoret
- 200 gr de nata per a muntar
- 100 gr de mel
- 1 beina de vainilla.
- galeta de gelat.
Preparació:
- Barrejar en un bowl tots els ingredients excepte la galeta.
- Deixar reposar a la nevera durant dues hores.
- Si es compta amb una mà quina per a fer gelats, passat aquest temps s’ha d’abocar allà la preparació i barrejar durant 20 minuts.
- En acabar, col·locar la barreja en un recipient apte par al congelador i refredar almenys una hora abans de servir.
- De no tenir mà quina per a fer gelats, s’ha de muntar la barreja amb batedora durant 4 minuts i congelar la barreja durant 2 hores més.
- Decorar amb una mica de mel per damunt i llestos!
Aquesta i moltes més receptes, les trobaràs al web de PASTORET DE LA SEGARRA: www.pastoret.com
Recepta i fotografia:Â PASTORET.COM