Xavier Mor & Chocolatier presenta la nova línia de cremes de xocolata sense sucre

A Xavier Mor & Chocolatier els apassionen les xocolates que produeixen i saben que és una passió compartida pels clients. Totes les seves xocolates estan elaborades a mà, amb petites quantitats per garantir la màxima qualitat del producte i utilitzant processos d’alta tecnologia en un ambient molt modern.

Xavier Mor creu que la xocolata ha de tenir un caràcter singular i distintiu, considera que hauria de ser elaborada amb els més alts estàndards en qualitat.

Xavier Mor & Chocolatier combina tres elements importants: el coneixement, el gust i la bellesa. Dominen la tecnologia i el coneixement, per aquesta raó han pogut crear i elaborar la primera crema de xocolata sense sucre, 0% lactosa i 0% greix lactea. És una crema apta per a diabètics i vegetarians i per descomptat sense perdre gens de gust i plaer d’autèntica xocolata.

Text i fotografia: XAVIERMOR.COM

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2021. Tots els drets reservats.
Top