Broqueta de truita, tomàquet, gules i pa negre

Per dinar o per sopar, en companyia o en soledat. Una broqueta sempre ve de gust i avui us en portem una ben complerta.

Necessitaràs

  • Pa de sègol Espiga Blanca
  • 1 ou
  • Tomàquet
  • Gules
  • Caiena
  • Julivert fresc
  • 2 alls
  • Orenga
  • Oli d’Oliva Verge Extra
  • Bitxo picant (opcional)

Preparació:

  • Batre l’ou, afegir julivert fresc picat, sal i pebre i preparar una truita en una paella.
  • Utilitzar una altra paella per sofregir la caiena amb un parell d’alls i quan estiguin de color daurat, afegir-hi les gules i, si es vol, una mica de bitxo picant per donar-hi el toc.
  • Saltejar-ho tot amb una mica d’orenga.
  • Fer la broqueta col·locant la truita damunt una llesca de pa negre de sègol Espiga Blanca. Posar-la sobre el tomàquet i coronar-lo amb les gules.

Aquesta i moltes més receptes, les trobaràs a les xarxes socials i al web de ESPIGA BLANCAwww.espigablanca.com

Recepta i fotografia: ESPIGABLANCA.COM

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2019. Tots els drets reservats.
Top