Portes poca roba i moltes ganes de ficar.te a l’aigua, però primer és hora de preparar una barbacoa o un picnic, segons si has escollit un entorn a prop de la piscina, del riu o de la platja. Sigui com sigui, les converses entren i surten iguals que els raigs de sol, intentant-se colar en el tema central que mai falla: l’alimentació.
Quan hi ha una trobada d’aquestes en les que cada convidat porta alguna cosa, si no saps amb què sorprendre, aquest estiu, des del Clúster Gourmet de Catalunya et recomanem que et decantis per les salses ecològiques i saboroses de Delicious & Sons. De ben segur que els teus amics ho agrairan i opinaran de forma positiva sobre qualsevol dels seus productes.
Gaudir d’un dinar o sopar a l’aire lliure és possible grà cies al clima Mediterrani. La natura és sà via i ens proporciona espais on passar-ho bé al voltant d’una taula. El paté picant d’olives negres o el paté de tomà quets secs són dues opcions totalment và lides per a picar mentre es prepara el plat principal acompanyant-lo, per exemple, d’una salsa de tòfona negra i bolets o amb salsa de pesto rosso.
I si en comptes d’un à pat tant elaborat tens pensat fer-ho a mode d’aperitiu sense seure, sempre pots jugar amb l’art de dipejar i combinar aixà els productes amb verdures, sucant-hi pa o amb patates. D’aquesta manera els més petits de la casa també menjaran de tot!
Text i fotografia:Â DELICIOUSANDSONS.COM