Practica l’art de dipejar en un picnic o una barbacoa

Portes poca roba i moltes ganes de ficar.te a l’aigua, però primer és hora de preparar una barbacoa o un picnic, segons si has escollit un entorn a prop de la piscina, del riu o de la platja. Sigui com sigui, les converses entren i surten iguals que els raigs de sol, intentant-se colar en el tema central que mai falla: l’alimentació.

Quan hi ha una trobada d’aquestes en les que cada convidat porta alguna cosa, si no saps amb què sorprendre, aquest estiu, des del Clúster Gourmet de Catalunya et recomanem que et decantis per les salses ecològiques i saboroses de Delicious & Sons. De ben segur que els teus amics ho agrairan i opinaran de forma positiva sobre qualsevol dels seus productes.

Gaudir d’un dinar o sopar a l’aire lliure és possible gràcies al clima Mediterrani. La natura és sàvia i ens proporciona espais on passar-ho bé al voltant d’una taula. El paté picant d’olives negres o el paté de tomàquets secs són dues opcions totalment vàlides per a picar mentre es prepara el plat principal acompanyant-lo, per exemple, d’una salsa de tòfona negra i bolets o amb salsa de pesto rosso.

I si en comptes d’un àpat tant elaborat tens pensat fer-ho a mode d’aperitiu sense seure, sempre pots jugar amb l’art de dipejar i combinar així els productes amb verdures, sucant-hi pa o amb patates. D’aquesta manera els més petits de la casa també menjaran de tot!

Text i fotografia: DELICIOUSANDSONS.COM

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2021. Tots els drets reservats.
Top