Avui compartim aquesta recepta original cortesia dels nostres socis Liderou, elaborada per la xef Ariana de Salvador per a l’Escola de Cuina Telva de Barcelona.
Necessitarà s… (4 persones)
- 8 ous L ben frescos de Liderou
- 1 alvocat
- 100 ml de maionesa casolana
- 1 manat de coriandre frescÂ
- 1 cullerada de xili en flocs
- 1 llima
- Nachos i tomà quets ‘cherry’ per decorar
Preparació:
- Coure els ous: practicar un petit forat a la base de l’ou amb una agulla, per evitar que la closca es trenqui. Coure en aigua bullint durant 10 minuts. Si volem que el rovell ens quedi ben centrat, hem de remoure l’aigua amb certa intensitat durant els 3 o 4 minuts inicials.
- Retirar els ous, refredar-los, pelar-los i partir per la meitat al llarg. Treure els rovells cuits i reservar.
- Preparar el guacamole: aixafar la polpa de l’alvocat i amanir amb sal, una mica de xili, coriandre picat i unes gotes de suc de llima.
- Preparar el farcit dels ous, barrejant els rovells cuits, el guacamole i la maionesa. Treballar fins que quedi una pasta ben fina. Col·locar en una mà niga pastissera amb filtre arrissat i refredar a la nevera durant 30 minuts com a mÃnim.
- Omplir les clares amb el farcit de la mà niga i decorar amb uns nachos, una fulla de coriandre fresc i uns tomà quets ‘cherry’.
Aquesta i altres receptes, les trobarà s aquÃ: www.liderou.com
Recepta i fotografia: LIDEROU.COM