El sucre de dàtils és el nou substitut del sucre blanc

En el cas que estiguis buscant reduir el consum del sucre derivat de la canya de sucre i canviar-lo per un edulcorant natural i saludable, has de conèixer, o millor encara tastar, el sucre de dàtils.

Avui en dia, els dàtils i els plàtans son les fruites més comuns a l’hora de fer-les servir com a edulcorant natural en la majoria de preparacions culinàries. Per aquest motiu podem trobar diferents formats que s’adapten a les nostres necessitats de cada moment. Els beneficis del sucre de dàtils son molts, ja que malgrat que també conté altes dosis de calories, a diferència del sucre blanc o moreno aquest aporta minerals, vitamines i fibra, de manera que ajuda a regular el trànsit intestinal quan s’han d’eliminar substàncies no desitjades de l’organisme.

S’obté a partir de dàtils secs i deshidratats que posteriorment es fa moldre per convertir-los en pols. És recomanable utilitzar aquest producte en receptes on el sucre no s’ha de fondre, com ara iogurt, torrades, galetes o algunes postres.

Si no saps on adquirir el sucre de dàtils, l’empresa PAÑO FRUITS en comercialitza seguint sempre una de les seves raons de ser: contribuir amb aliments ecològics i saludables per millorar la vida de les persones.

Text i fotografia: PANO.CAT

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


  • Catalonia Gourmet © 2021. Tots els drets reservats.
Top